Detaljer.
Åpen dag hos Mainstream

  • Dato
    26/08/2013
  • Tid
    10:00
  • Adresse
    Alsvåg, Øksnes
  • Pris
    Gratis inngang!
http://www.vesteralenmatfestival.no/wp-content/uploads/2013/03/Mainstream_4.jpghttp://www.vesteralenmatfestival.no/wp-content/uploads/2013/03/Mainstream_3.jpghttp://www.vesteralenmatfestival.no/wp-content/uploads/2013/03/Mainstream_2.jpghttp://www.vesteralenmatfestival.no/wp-content/uploads/2013/03/Mainstream_1.jpg

Beskrivelse.

Mainstream Norway åpner slakteriet i Alsvåg for publikum. Kom innom og se bak kulissene hos en av Vesterålens viktigste arbeidsplasser og opplev et av havbruksnæringens mest moderne slakterier.  Det blir omvisning og en smak av laks til alle!

Mandag 26.august, kl. 10:00 skal det være Åpen Dag på Mainstream. Dette er i samarbeid med museet i Alsvåg v/Trond Torgvær.
Da ønskes alle som vil velkomne til å komme innom for å se bak kulissene hos en av Vesterålens viktigste arbeidsplasser, samt oppleve et av havbruksnæringens mest moderne slakterier.
Dette er et gratis arrangement.
Kl.10.00 åpnes det med presentasjon av Mainstream Norway AS og en liten film fra slakteriet (dette skjer ved museet). Det blir også besøk fra hovedkontoret i Nordfold som vil bistå ved presentasjonen.
Hovedgården og nærliggende bygning blir åpen slik at alle besøkende kan rusle rundt, sitte, ta seg en matbit og drikke, det legges altså opp til at folk skal kose seg.

Maten serveres i «gammelbutikken» nær slakteriet.

Det blir servert mat fra kl.10:00 – 17.00
Omvisning i slakteriet fra kl.10 – ca.15.00

MENY: VERDEN RUNDT MED LAKS
* Kokegrop m/bakt laks v/Museum Nord
* Gravet laks m/div smaker v/Restaurant og Matfag Sortland Vgs. avd.Øksnes
* Grillet laksefilet med karibisk krydder og mangosalat
* Laks tandori med currysaus og couscous
* Laks Tex – Mex med guacomole og tomatsalsa
* Sushi x 3 – maki, sashimi og nigiri
* Indonesisk terriaki laks
* Marokkansk laks med couscous
* Laksepatê med agurksalat
* Varmrøkt sjørøye med flatbrød, rødløk og rømme
* Quiche med røkelaks
* Wraps med ruccola, mykostkrem, gressløk og røkelaks
¤ Jordbærpannacotta med jordbær fra Ryphaugen Gård

Please enable your JavaScript in your browser, to view our location.