Mat fra fjæra

     

  • Dato
    15/08/2019
  • Tid
    18:30 – 21.00
  • Oppmøte
    Marmelkroken Gård i Andøy 
  • Pris
    100 
  • Billetter
    Billettservice

    eller kontant/vipps ved oppmøte

Mat fra fjæra

I år har vi et fantastisk program som også innebærer å lage mat direkte fra fjæra.
Kjell Hanssen tar med seg sitt enestående gourmethode og flytter matlagingen der den opprinnelig kommer fra – i fjæra

Nærmere bestemt Marmelkroken Gård i Andøy, der vi starter opp kl 18:30

I år er det strandkrabben som skal bli tryllet om til herlig suppekraft, og sørge for et ekstra innslag i tangsuppa.
Og bobbelurer hører med. Når folk får smake det, blir de overrasket over hvor godt det er, sier kokk Kjell Hansen, som ønsker å inspirere folk til å bruke råvarer som finnes i fjæra.

Vi serverer brød og smør til alle rettene

IMG_1894