Mat fra fjæra

  • Dato
    23/08/2021
  • Tid
    18:00 – 20:00
  • Oppmøte
    Årnessan i Hadsel
  • Pris
    100
  • Billetter
    Ticketmaster
    eller kontant/vipps ved oppmøte
  •  

    eller kontant/vipps ved oppmøte[/detail]

Mat fra fjæra 

I år har vi et fantastisk program som også innebærer å lage mat direkte fra fjæra.
Kjell Hanssen tar med seg sitt enestående gourmethode og flytter matlagingen der den opprinnelig kommer fra – i fjæra. Nærmere bestemt Årnessan på Langøya i Hadsel, der vi starter opp kl 18

I år er det strandkrabben som skal bli tryllet om til herlig suppekraft, og sørge for et ekstra innslag i tangsuppa. I tillegg så vil Kjell vise hva en kan lage av Kråkeboller og Hjerteskjell. Og selvsagt hører bobbelurer også med. Når folk får smake det, blir de overrasket over hvor godt det er, sier kokk Kjell Hansen, som ønsker å inspirere folk til å bruke råvarer som finnes i fjæra.

Vi serverer brød og smør til alle rettene

Vi vil gjennomfører arrangementet etter de retningslinjer som er påkrevd hva gjelder smittehensyn

IMG_1894