Mat fra fjæra på Taen

  • Dato
    06/10/2022
  • Tid
    17:00 – 19:00
  • Oppmøte
    Taen på Hadseløya
  • Pris
    100
  • Billetter
    vipps ved oppmøte

Mat fra fjæra 

 

I år har vi et fantastisk program som også innebærer å lage mat direkte fra fjæra.
Kjell Hanssen tar med seg sitt enestående gourmethode og flytter matlagingen der den opprinnelig kommer fra – i fjæra. Nærmere bestemt Taen på Hadseløya, der vi starter opp kl 18

I år er det strandkrabben som skal bli tryllet om til herlig suppekraft, og sørge for et ekstra innslag i tangsuppa. I tillegg så vil Kjell vise hva en kan lage av Kråkeboller og Hjerteskjell. Og selvsagt hører bobbelurer også med. Når folk får smake det, blir de overrasket over hvor godt det er, sier kokk Kjell Hansen, som ønsker å inspirere folk til å bruke råvarer som finnes i fjæra.

Vi serverer brød og smør til alle rettene