Vesterålen Matfestival søker glade amatørkokker til en storslått kokkekonkurranse. Du må ha tilknytning til Vesterålen, kan ikke være utdannet – eller jobbe som – kokk og du må ha engasjement og gode oppskrifter. Det skal lages en rett, der hovedingrediensene er enten lam eller klippfisk. Alle som ønsker å delta sender sine oppskrifter til oss. De 6 beste velges ut av en jury, og disse får komme til Melbu og lage sine to retter, og deretter kåres det to vinnere – en for lam og en for klippfisk. Oppskriftene vil bli med i ei elektronisk kokebok, som publiseres her på hjememsiden til Vesterålen Matfestival. De to vinnerne får, i tillegg til å smykke seg med tittelen «Årets Vesterålskokk 2012», en unik mulighet: førstepremien er nemlig et opphold på Kulinarisk Akademi i Oslo, der de får muligheten til å bli opplært i det nordiske kjøkken av noen av norges fremste kokker! Les mer om Kulinarisk Akademi her: www.kulinariskakademi.noGår du rundt med en amatørkokk i magen? Da er dette konkurransen for deg!
For mer informasjon, kontakt Kjell Hanssen på tel. 971 91 883 eller epost kjell.hanssen@nfk.no. Meld deg på allerede i dag, bruk påmeldingsskjemaet nedenfor og last opp din oppskrift for å delta:
Påmeldingsfrist er 1. august!