Påmelding til markedsboder i Markedsgata på Stokmarknes, under Vesterålen Matfestival – en hyllest til Golfstrømmen. Alle små- og storskalaprodusenter, reiselivs- og opplevelsesbedrifter i Vesterålen inviteres til å melde seg på. I år vil festivalen gå av stabelen 17.-25. august 2012, med festivalmarked lørdag 18. august.

Det vil i løpet av flere dager arrangeres aktiviteter knyttet til mat, kultur og opplevelse i Vesterålekommunene. Festivalen er en møteplass for å dele lukt, smak og opplevelser fra en matregion med fantastiske muligheter! Festivalen gir deg en unik sjanse til å vise frem dine produkter til et stort publikum. I tillegg til kvalitetsbevisste utstillere planlegges det et variert program med mange spennende aktiviteter for barn, unge og voksne.

I forbindelse med markedet lørdag 18. august 2012 ønsker vi å invitere små og store produsenter, reiselivet og opplevelsesbedrifter til å delta.

Pris for leie av stand – 2012:
– Liten stand kr. 1000,-
– Stor stand kr. 1600,-

Som utstiller får du mulighet til å:
• Presentere, markedsføre og selge produktene dine
• Utvikle nettverk og samarbeid
• Bli presentert på www.vesteralenmatfestival.no

Send påmelding via dette skjemaet, eller ta kontakt med Marte Sørbø Hoholm på 993 57 599 eller marte@vesteralenmatfestival.no

  Ditt navn (obligatorisk)

  Firma (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Stand (skriv inn antall)

  Telt (skriv inn antall)

  Melding

  Comments.

  Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>